Nieuwjaarswens

Publicatie:

Wij wensen u een gelukkig en gezond 2022 en hopen dat het culturele leven spoedig weer van start kan gaan!
Binnenkort vergadert het bestuur over de programmering in 2022.

We laten u zo spoedig mogelijk weten of de geplande voorstelling “de weg” met een optreden van Ekaterina Levental doorgang kan vinden.
Het bestuur.

Prachtig, gevarieerd optreden koperkwintet Vieve Brass.

Publicatie:

Vieve Brass is van vele markten thuis en bracht zondag jl een interessante afwisseling van verschillende muziekstijlen. Ze speelden klassiek, tango, musical muziek en een nummer van de Beatles voor de bezoekers in een goed gevulde Dorpskerk in Vorden.Het aanwezige publiek heeft met volle teugen genoten van de muziek van deze energieke jongelui die schijnbaar moeiteloos de tonen uit hun instrument wisten te “persen”. Dit concert was tevens de afsluiting van het activiteiten jaar 2021.

Vieve Brass

De uitslag van de Rabo ClubSupport actie is bekend.

Publicatie:

Hartelijk dank aan alle stemmers op Cultuurfonds Vorden bij de Rabo ClubSupport actie.Wij zijn erg blij met het bedrag van € 266,72 dat onze penningmeester in ontvangst mag nemen.

Optreden Vieve Brass

Publicatie:

Vieve Brass is een jong, veelzijdig en energiek koperkwintet, opgericht in september 2018. De Vieve (Zwols voor vijf) koppige bezetting bestaat uit Sanne Kers, trompet Koen Ross, trompet Marinka Kluiver, hoorn Jeroen Ardesch, trombone Jasper Tuik, tuba Door de verschillende muzikale kwaliteiten en doelen van de leden kan Vieve Brass vele diverse stijlen laten horen

Bekijk evenement…

Vieve Brass

Wij doen mee met Rabobank ClubSupport

Publicatie:

Ook dit jaar is er weer een Rabo Bank Club Support Actie en Cultuurfonds Vorden doet daar aan mee.

Leden van de Rabobank Noord- en Oost Achterhoek kunnen in de periode van 5 tot en met 25 oktober stemmen op hun favoriete stichting of vereniging.

Deze stemmen zijn geld waard.

Voor Cultuurfonds Vorden geldt, hoe meer stemmen er op ons worden uitgebracht, des te meer geld mag de penningmeester in ontvangst nemen.

Lees verder..