Cultuurfonds Vorden zorgt voor een boeiende lezing

Publicatie:

Op uitnodiging van Cultuurfonds Vorden werd door kunsthistorica Frederike Upmeijer een lezing gehouden over Agnes van den Brandeler.

Lees verder..

Lezing “Agnes van den Brandeler”

Publicatie:

We hebben kunsthistorica drs. Frederike Upmeijer bereid gevonden om voor belangstellenden een lezing te verzorgen over het werk van Agnes van den Brandeler. Graag biedt Cultuurfonds Vorden de unieke en eenmalige kans om deze lezing bij te wonen.

Bekijk evenement

Vurig enthousiasme bij het Rodion Trio.

Publicatie:

In het prachtige Heiligenbeeldenmuseum op de Kranenburg bracht het Rodion Trio op 23 juni jl verrassend, afwisselend en vurig enthousiast haar nieuwe concert programma “De Elementen”.

De elementen vuur, water, aarde en lucht vormden een inspiratiebron voor een programma dat drie eeuwen muziekgeschiedenis omvat.

Lees verder..

Gratis toegang concert Rodion Trio op 23 juni

Publicatie:

Wij zijn benaderd door De Stichting Oude Gelderse Kerken (SOGK) om samen met hen dit concert mogelijk te maken voor een breed publiek. De SOGK  bestaat dit jaar 45 jaar.

Lees verder..

Terugblik Lezing Roel van Duijn

Publicatie:

Een goed gevulde zaal luisterde donderdag 11 april geïnteresseerd naar wat Roel van Duijn te vertellen had n.a.v. zijn boek “Een zoon voor de Führer” Nauwgezet deed hij verslag van zijn zoektocht naar tijdgenoten die Julia op ten Noort gekend hebben om een boeiend portret van deze adellijke dame te kunnen schrijven.

Lees verder..