Optreden Vieve Brass

Publicatie:

Vieve Brass is een jong, veelzijdig en energiek koperkwintet, opgericht in september 2018. De Vieve (Zwols voor vijf) koppige bezetting bestaat uit Sanne Kers, trompet Koen Ross, trompet Marinka Kluiver, hoorn Jeroen Ardesch, trombone Jasper Tuik, tuba Door de verschillende muzikale kwaliteiten en doelen van de leden kan Vieve Brass vele diverse stijlen laten horen

Bekijk evenement…

Vieve Brass

Wij doen mee met Rabobank ClubSupport

Publicatie:

Ook dit jaar is er weer een Rabo Bank Club Support Actie en Cultuurfonds Vorden doet daar aan mee.

Leden van de Rabobank Noord- en Oost Achterhoek kunnen in de periode van 5 tot en met 25 oktober stemmen op hun favoriete stichting of vereniging.

Deze stemmen zijn geld waard.

Voor Cultuurfonds Vorden geldt, hoe meer stemmen er op ons worden uitgebracht, des te meer geld mag de penningmeester in ontvangst nemen.

Lees verder..

We mogen weer! – Lezing door Charlotte Rixten

Publicatie:

Na 20!! maanden gaan we eindelijk weer van start en we hebben er zin in.

We starten extra feestelijk met koffie, thee en een “zoete verleiding”. Een ongedwongen setting waarin we elkaar weer kunnen ontmoeten.

Bekijk evenement..

Charlotte Rixten

Optreden Blokfluitkwartet BRISK (geannuleerd)

Publicatie:

Als gevolg van Covid-19 is het nog steeds niet mogelijk om activiteiten te organiseren.

Het bestuur heeft daarom moeten besluiten het geplande concert op zondag 20 juni as in het Heiligenbeeldenmuseum te annuleren en te verplaatsen naar een latere datum. We brengen u op de hoogte zodra er een nieuwe datum is gepland.

Wijziging secretariaat

Publicatie:

Per 1 januari 2021 heeft Gerda Schoo het secretariaat van Cultuurfonds Vorden overgedragen aan Pien Metternich.

Gerda was vanaf de oprichting van de Stichting (op 24 januari 2008) onafgebroken  als bestuurslid verantwoordelijk voor het secretariaat en heeft deze functie met enthousiasme en toewijding uitgevoerd.

Ze heeft vele activiteiten georganiseerd en deelgenomen aan samenwerkingsverbanden voor het organiseren van kleinere en grootschalige evenementen.

Cultuurfonds Vorden is Gerda veel dank verschuldigd voor haar enthousiaste inzet en betrokkenheid om een inspirerend kunst- en cultuurklimaat in Vorden en omgeving te realiseren.