Hoedenshow hoogtepunt

Hoedenshow hoogtepunt op creatieve markt

Gelukkig was het weer goed op zaterdag 11 juni toen de rode loper uitlag op het Marktplein in Vorden en de modellen daar met verve hoeden, poncho’s, laarzen en omslagdoeken showden.

Uit het publiek steeg menig applaus op en men reageerde zeer verrast op de hoge kwaliteit van het gebodene van Goed gemutst van Frida Pelgrum, Podiumjurken.nl, VanSinckel en van de deelnemers van de kramen daaromheen. Voor foto’s lees verder>>

Deze deden daardoor ook goede zaken en verkochten handgemaakte sieraden, unieke tassen, handgeverfde zijden shawls en alcapa- of angora of cashmere omslagdoeken.

Er kon geknutseld worden en dat leverde uitspraken op “ik heb weer wat geleerd”en “ik wist niet dat ik dit kon”.We zagen heren bezig met het pimpen van meubeltjes die met een nieuw verflaagje een totaal ander beeld opleverden.

Anderen waagden zich aan het bloemschikken of lieten zich inspireren om een bloemstukje te kopen en doneerden dan een “plonsje” voor zwembad In de dennen.

Over inspiratie gesproken, tien amateurschilders lieten zich van hun beste kant zien en gingen helemaal op in hun werk en hun resultaten werden rondom uitgestald. Ook de kapsels van Da Vinci for Hair die ter plekke gemaakt werden, oogstten bewondering.

Met muziek, een gezellig terras en het aangename weer is zo’n initiatief met dank aan Cultuurfonds Vorden, voor herhaling vatbaar.

Natuurlijk met dank aan de sponsors:
Logo-Rabobankvordense tuinmeestershuis-logo LOGO HALFMAN BLOEMEN

Bloemsierkunst Halfman, Rabobank Vorden, het Meestershuis, de Werf, IJssalon het Kerkepad, de Vordense tuin en de vrijwilligers zonder wie dit niet mogelijk was geweest.

[slideshow_deploy id=’463′]