Pianoconcert Matthieu Idmtal

Zondag 25 september 2022 om 15.00 uur
Locatie: Westerholtzaal van Kasteel Hackfort (Baakseweg 8 te Vorden)
Toegang: € 25,00 p.p.

Matthieu Idmtal bewaart goede herinneringen aan zijn optredens in Vorden. En hij is niet de enige. Ook wij kijken terug op een succesvol concert laatstelijk in 2019. In de gesprekken met ons publiek valt zijn naam ook regelmatig.

Matthieu Idmtal (1988) is een gevestigde naam op nationale en internationale podia. Pers en publiek prijzen zijn muzikale persoonlijkheid en zijn uiterst gevoelige interpretaties. Hij is een toonaangevende vertolker van de muziek van Alexander Scriabin (zijn 1e solo cd is hieraan gewijd en kreeg meteen een *****recensie).

In “Coronatijd” heeft Matthieu zijn aandacht gericht op de opname van een 2de solo cd. Deze cd is geheel gewijd aan Edvard Grieg. We zijn nog in gesprek met Matthieu over het precieze repertoire. Naast werken van Edvard Grieg wordt gedacht aan de Kinderszenen van Schumann, Sonata Reminicsenza van Medtner, de derde Pianosonate van Chopin,…Zodra het definitieve programma bekend is zullen we dat op de website plaatsen.

Kaarten voor dit concert kunt u reserveren door € 25,00 per kaartje over te maken op rekening nr NL80RABO 01426 68 931 t.n.v. Cultuurfonds Vorden o.v.v. de concertdatum. De bestelde kaarten liggen dan bij de entree op naam voor u klaar.

De ruimte in de Westerholtzaal is beperkt en vol=vol.
De optredens van Matthieu zijn erg populair, reden waarom we u aanraden vroegtijdig kaarten te bestellen om teleurstelling te voorkomen.

Meer weten? Zie www.matthieu-idmtal.com