Boek’n avond met Özcan Akyol – “Afslag 23”

Aanvang lezing: 20:00 uur (inloop 19:30 uur)
Prijs: € 12,50 p.p. (incl. koffie/thee bij ontvangst en verwerkingskosten)
Bestellen: KLIK HIER
Toegangskaartjes zijn ook te koop bij Bruna Boekhandel in Vorden.

Özcan Akyol (1984) beter bekend als “Eus”, is een Nederlandse schrijver, columnist, radio- en televisiepresentator. Naast zijn literaire werk is of was hij columnist voor een combinatie van het Algemeen Dagblad en zeven regionale dagbladen, VARAgids, Nieuwe Revu en het sporttijdschrift “Helden”. Hij presenteert diverse zeer succesvolle programma’s zoals De neven van Eus, Sterren op het Doek, De Geknipte Gast, Dwarse denkers en Eus’ Boekenclub. Ook is hij een graag geziene gast bij talkshows zoals Vandaag Inside, Jinek en Op1.

Fotografie: Marloes Bosch
Styling: Ora Bollegraaf

 


Afslag 23

Hoofdpersonage Eus, een jongen die opgroeit aan de zelfkant van de maatschappij, doet zijn uiterste best om door schade en schande iets van zijn leven te maken. Wonderlijk genoeg heeft hij de perfecte vriendin, vindt hij al snel een baan als vertegenwoordiger en reist bij in die hoedanigheid kriskras door Nederland. Terwijl zijn leven op papier de betere kant op gaat, voelt Eus zich na elke nieuwe ervaring kleiner worden……

De lezing wordt georganiseerd door Bruna Boekhandel in Vorden, Bibliotheek West Achterhoek en Cultuurfonds Vorden onder het motto “Boek ’n avond” in Vorden.