Manu Keirse – lezing over zijn boek “Zie de Mens” (UITVERKOCHT)

UITVERKOCHT

Manu Keirse is klinisch psycholoog en emeritus-hoogleraar verliesverwerking aan de faculteit geneeskunde van de Katholieke Universiteit Leuven.

Hij schreef vele boeken over verlies en verdriet en is een zeer gewaardeerd spreker voor een breed publiek. Vanavond houdt hij een pleidooi om anders naar elkaar te kijken.

Hij ziet de maatschappij steeds meer in het teken van winst staan. Technologische vernieuwingen zorgen voor meer efficiëntie, werknemers heten fulltime equivalents en in de zorgsector worden mensen al te vaak tot “patiënten” herleid. Maar door het opsplitsen van taken en verantwoordelijkheden heeft niemand meer zicht op het volledige plaatje en voelen steeds meer mensen zich onbegrepen.

Manu Keirse doet een oproep om de verregaande fragmentatie in onze maatschappij een halt toe te roepen. Hij pleit voor een radicaal nieuwe manier van kijken, een manier die de waarde en waardigheid van mensen centraal stelt.

Het belooft met deze boeiende spreker een interessante avond te worden.

De lezing wordt in nauwe samenwerking met Bruna Boekhandel in Vorden georganiseerd.

Kaarten voor de lezing kunt u reserveren door € 10,00 per kaartje over te maken op rekening nr NL80RABO 01426 68 931 t.n.v. Cultuurfonds Vorden o.v.v. lezing 10 januari ‘23. De bestelde kaarten liggen dan bij de entree op naam voor u klaar.