Concert Lunette Saxofoonkwartet.

Zondagmiddag 26 november 2023 (15:00 uur) Dorpskerk Vorden Lunette Saxofoonkwartet.

Prijs: € 17,50 p.p. (incl. koffie/thee en verwerkingskosten)
Jongeren 18- gratis toegang, mits in het bezit van een geldig toegangsbewijs.
Bestellen: KLIK HIER
Toegangskaartjes zijn ook te koop bij Bruna Boekhandel in Vorden.

Het ‘Lunette Saxophone Quartet’ is tot stand gekomen in 2016 op het ArtEZ conservatorium te Zwolle en bestaat uit Hanneke Veldhuizen baritonsaxofoon, Inge Mulder altsaxofoon, Olga Marquez tenorsaxofoon en Puck van der Hoeven sopraansaxofoon. Als vier jonge artistieke dames leerden zij elkaar kennen tijdens hun studie. Ze voelden zich onmiddellijk met elkaar verbonden door hun gedeelde vurigheid en passie voor de muziek. Het kwartet varieert in verschillende stijlen en soorten muziek.

Elke stijl heeft zijn eigen uitdaging en vraagt om een andere aanpak, interpretatie en presentatie. Dat prikkelt, stimuleert en inspireert enorm. In de afgelopen jaren heeft het kwartet onder andere interessante masterclasses gehad met een aantal fantastische muzikanten, waaronder het Apollo kwartet, het van Baerle trio en Purpura Pansa.

In 2018 hadden we hun radiodebuut bij Opium op NPO 4. In 2019 en 2020 werden ze ook uitgenodigd om te spelen op het festival ‘Palermo Classica’ in Sicilië. Als kwartet wagen ze zich aan verschillende genres en nemen ze deel aan verschillende projecten met kunstenaars, bands of zangers.

Het concert wordt in samenwerking met de Vrienden van de Dorpskerk Vorden georganiseerd.
www.vriendenvandedorpskerkvorden.n.