Lezing Peter Buwalda in Vorden

Op vrijdag 4 oktober komt Peter Buwalda naar Vorden om te vertellen over zijn nieuwe boek “Otmars zonen” Na zijn bestseller Bonita Avenue, waarvoor hij 5 literaire prijzen kreeg en dat vertaald is in zeven talen, (Duits, Frans, Engels, Hongaars, IJslands, Portugees en Deens) moesten we lang wachten op dit nieuwe boek. Maar nu is het er en jawel, met meer dan 600 pagina’s een schot in de roos. Volgens de recensies overtreft het Bonita Avenue op vrijwel alle punten. Het is meeslepend, technisch verbluffend en intrigerend. Een wonder van vertelkunst.

Het boek gaat over een vader die zijn gezin achterliet, een machtige vader met invloedrijke vrienden, levensgevaarlijke jonge vrouwen, over muziek, over liefde. Een boeiend relaas met prachtige metaforen en onvergetelijke beschrijvingen.

Volgens Buwalda gaat het niet over zijn eigen vader die ook het gezin verliet toen Peter vijf jaar oud was en waar ook een liefhebbende stiefvader zijn plaats innam.

Bruna en Cultuurfonds Vorden zijn blij met Buwalda’s komst naar het Kulturhus waar we na de pauze gelegenheid krijgen vragen te stellen. De lezing begint om 20.00 uur en kaarten zijn á €10 verkrijgbaar bij Bruna of door overmaken van €10,- naar NL80RABO 0142668931 en vermelding van “lezing”, de kaarten liggen dan 4 oktober op naam bij de kassa voor u klaar.

www.cultuurfondsvorden.nl