Hart voor de Achterhoek

Cultuurfonds Vorden doet mee met de sponsoractie Hart voor de Achterhoek van de Rabobank. Tijdens deze actie kunnen leden van de Rabobank Noord- een Oost-Achterhoek hun stem uitbrengen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting worden uitgebracht, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.

Alle leden van Rabo Noord- en Oost-Achterhoek van 12 jaar en ouder kunnen hun stemmen uitbrengen van 5 september t/m 19 september 2019.

Als lid van de bank ontvangt u een persoonlijke uitnodiging met unieke stemcode waarmee u via hun website uw stemmen kunt uitbrengen. Ieder lid mag 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging of stichting uitgebracht mogen worden.

 

Cultuurfonds Vorden heeft een hart voor kinderen. Wij willen hen graag bereiken en hen inspireren op het gebied van de literatuur. In de Kinderboekenweek organiseren we op donderdag 10 oktober 2019 voor kinderen van de 3 basisscholen in Vorden en Kranenburg een “Kinderboekenfeest” met diverse activiteiten als een interactieve voorstelling, dans en kinderboekenbal. Het doel van dit Kinderboekenfeest is om het leesonderwijs te bevorderen. Het thema van de Kinderboekenweek is “Reis mee!”

 

U kunt uw hart laten spreken en de basisschool jeugd een inspirerende dag laten bezorgen met een stem op Cultuurfonds Vorden.

Bij voorbaat elijk dank.

 

www.rabobank.nl/noa