Culturele Manifestatie tijdens feestelijk weekend in september

Een cadeautje aan alle Vordenaren.

Het weekend van 21 en 22 september 2019 vindt er in het centrum van Vorden een mooi evenement plaats. De Dorpskerk in het hart van Vorden kan dan weer zijn veelzijdige functie tonen. De steigers zullen weg zijn, de glas-in-loodramen gerestaureerd en het orgel is helemaal gerenoveerd. Veel inwoners hebben hiervoor een ruimhartige bijdrage geleverd en kunnen dit weekend genieten van een veelzijdig programma dat gratis aangeboden wordt.

 

Werkgroep Vorden Cultuur

Het gratis en veelzijdige programma is mogelijk doordat vertegenwoordigers van diverse culturele instellingen een werkgroep gevormd hebben die een podium gaat bieden aan de verschillende culturele instellingen in Vorden en directe omgeving.

Afgevaardigden van de Harmonie, de Stichting  KunstInVorden, Cultuurfonds Vorden en de Vrienden van de Dorpskerk zijn met enkele vrijwilligers aan de slag gegaan en hebben een heel afwisselend programma gemaakt.

 

Veel variatie

Deze zaterdag en zondag  in september is er in de Dorpskerk en in het Kulturhus van ’s ochtends 10.00 uur tot 17.00 uur van alles te doen.

Grote en kleine concerten, zangoptredens, tentoonstellingen, shows, poëzie en workshops.

 

Gratis toegankelijk

Door bijdragen van De Werf en het Vordens Ondernemersfonds hoeft nergens entree betaald te worden en kan een breed publiek, van jong tot oud zich vermaken en misschien geïnspireerd raken om zelf aan de slag te gaan.

Een volledig programma vindt u hieronder:

Programma Zaterdag

Programma Zondag